ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ - ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ- Χ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ- ΧΡΩΜΑΤΑ - ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Διεύθυνση - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Διεύθυνση: ΕΡΜΟΥ 21 Τ.Κ. - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Τ.Κ.: 81100
Περιοχή - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Περιοχή: Μυτιλήνη Κατηγορία - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ
Τηλέφωνο - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Τηλέφωνο: 2251043588 Fax - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Fax: -
Κινητό - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Κινητό: 6973375922 E-mail - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ E-mail: hosth@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Υπεύθυνος: ΚΟΥΤΡΟΥΠΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1993 στη Μυτιλήνη από στελέχη με πολυετή πείρα στο χώρο όπως ο αείμνηστος Κουτρούπης Γιώργος . Εξειδικευμένη κυρίως στην πώληση ειδών επαγγελματικής αλιείας (δίχτυα, φελλά, κτλ) καθώς και χρωμάτων , βερνικιών και διάφορων βιομηχανικών ειδών , επανδρώθηκε και με νέα στελέχη και προχώρησε σε διεύρυνση της γκάμας των εμπορευμάτων και των δραστηριοτήτων της. Σήμερα πραγματοποιούμε αποκλειστικές εισαγωγές σε χρώματα - βερνίκια , ναυτιλιακά είδη , είδη ερασιτεχνικής αλ...
Επισκέπτες: 11291

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ- ΧΡΩΜΑΤΑ - ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ- ΧΡΩΜΑΤΑ - ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1993 στη Μυτιλήνη από στελέχη με πολυετή πείρα στο χώρο όπως ο αείμνηστος Κουτρούπης Γιώργος .

Εξειδικευμένη κυρίως στην πώληση ειδών επαγγελματικής αλιείας (δίχτυα, φελλά, κτλ) καθώς και χρωμάτων , βερνικιών και διάφορων βιομηχανικών ειδών , επανδρώθηκε και με νέα στελέχη και προχώρησε σε διεύρυνση της γκάμας των εμπορευμάτων και των δραστηριοτήτων της.

Σήμερα πραγματοποιούμε αποκλειστικές εισαγωγές σε χρώματα - βερνίκια , ναυτιλιακά είδη , είδη ερασιτεχνικής αλιείας και ελεύθερης κατάδυσης και συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καταρχήν στο νησί της Λέσβου αλλά και όπου αλλού μας ζητηθεί, επώνυμα προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές .

Η άρτια και συνεχής κατάρτιση των στελεχών μας σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πείρα τους εγγυάται την υπεύθυνη υποστήριξη των πελατών μας και μετά την πώληση των εμπορευμάτων.